Ma–Pe: 10–18
La: 10–15
Su: 12–16

Kirpputori

Mikä on kirpputori?

Käynti Valintakirppiksellä on enemmän kuin ”shoppailu”. Kirpputorilla on tunnelmallista. Se on kuin ”mummon arkku ullakolla”, josta voi löytää satumaisia aarteita, arvokkaita esineitä ja paljon päivittäiseen käyttöön sopivaa tarpeellista tavaraa. Mikään tavallinen kauppa ei voi sitä korvata.

Valintakirppis ei ole pelkästään kauppa, jossa tavarat roikkuvat rekeissä. Meillä tavaroiden kirjo on laaja, eri vuosikymmenet kohtaavat ja esineet kertovat eletystä elämästä. Mennyt aika on myös läsnä ja tuo asiakkaille monenlaisia muistoja myös heidän omasta elämästään. Tämä näkyy ja kuuluu kirppiksen käytävillä käydyissä keskusteluissa. Ei ole pelkästään sattumaa tavata kirppiksellä myös kuuluisuuksia, antiikin keräilijöitä ja vaatesuunnittelijoita, jotka saavat meiltä materiaaleja ja inspiraatiota töitään varten. Tietenkin kirpputorikäynti on aina myös jännittävä pieni seikkailu: suurinta on löytämisen riemu! Ei myöskään pidä unohtaa sitä tosiasiaa, että kirpparilta löytyy myös todella laadukasta, jopa käyttämätöntä tavaraa koko perheelle.

Käynti kirppiksellä on monille myös sosiaalinen tapahtuma. Siellä on helppo aloittaa keskustelu aivan vieraankin ihmisen kanssa. Meillä syntyy uusia tuttavuuksia ja pian on koossa tuttavapiiri, jossa vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan ajankohtaisista asioista. Tervetuloa itse kokemaan, myymään, etsimään ja löytämään!


VARAA OMA MYYNTIPAIKKASI NETISSÄ 24/7 KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!